3 gode fordele og grunde

til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Spirii
Wallbox

1. Drop køen og ventetiden

Først, så er det bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du vil opleve en fornemmelse af mere frihed, da du ikke længere er nødt til at skulle vente i kø for at lade og du kan lade, når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel sover – så er bilen også klar til morgendagen.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde og meget, meget mere!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere rart for dig.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

Det er en billigere løsning at eje din egen ladestander end det er at leje den gennem et abonnement. Specielt, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at tegne en serviceaftale (de ligger typisk mellem 70-100 kr. månedligt) og derved kan du modtage refusion af den elafgift du giver for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er billigst i løbet af et døgn (dette er som regel i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt over, hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig meget gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 97 83 65 00 eller ✉️ info@pinholt-elinstallationer.dk.

3. Autoriseret installation

Pinholt El-installationer ApS er din lokale og autoriseret el-installatør i Lemvig og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun én eller to af det nævnte, hjælper vi dig også meget gerne.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, om det er til dit hjem eller sommerhus. Det betyder også at vores sortiment er stort, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid inde over den seneste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet af folk som er uddannet i ladestandere. Vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til anden side.

Husk at installationen af en ladestander altid skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig og ikke mindst forsvarlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 7 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00