Installation og montering af ladestander i hjemmet

Du har eller skal købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første step til en grønnere hverdag.

Men hvordan er det så med den ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke, skal man selv ud at finde den.

Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer en ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil. Hos Pinholt El-installationer ApS i Kliby, Lemvig kan vi montere og installere din ladestander lige, hvor du har behov for det. Vi kører i Lemvig, Struer, Holstebro og hele Vestjylland. Kontakt os på 📱 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er ikke til at vide på forhånd hvordan el-installationerne er udenfor i din bolig. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel, opsætning af en særlig ladestikkontakt op eller en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestander

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander i hele Vestjylland. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller et andet sted. Vi kommer forbi og kigger på dine nuværende el-installationer og sammen ser vi på dit behov. Vi giver dig efterfølgende et tilbud på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder og sælger blandt andre  – og du kan derfor også købe dem gennem os, hvis du bare skal bruge en ekstra ladestander til hjemmet eller i sommerhuset.

Vi monterer alle typer af ladestandere, uanset om de er købt igennem os eller en anden forhandler. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, som monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid, eksempelvis i løbet af en nat.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander eller har du brug for råd til køb af en ladestander, så kontakt os på 📱 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk og vi hjælper dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til sommerhuset eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til en elbil i hjemmet, kan man næsten ikke undvære en i sommerhuset. Vi sætter flere og flere ladestandere op i sommerhuse, fordi det bare er nemmere.

Hvis man eksempelvis udlejer sit sommerhus i peridoer, ser vi også at det efterhånden er en ting flere og flere besøgende efterspørger, især fra udenlandske lejere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan fordeles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med sin nabo eller hvis man ejer to elbiler i familien, kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 📱 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk og fortæl om dit og din families behov og hvor du har brug for montering af ladestander –  derefter finder vi den helt rigtige løsning til dig og din bolig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 13 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00