Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og på trods af, at det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en virkelig ubehagelig oplevelse for langt de fleste.

Hos Pinholt El-installationer ApS i Lemvig, Struer, Holstebro kan vi hjælpe med tyverisikring og alarmsystemer med videoovervågning tilpasset dit hjem og dine behov. Vi kører i store dele af Vest- og Midtjylland. og tager gerne en uforpligtende snak på forhånd.

Kontakt os på 📞 97 83 65 00 eller send os en besked på 📧 info@pinholt-elinstallationer.dk.

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Men der er dog meget man selv kan gøre ved det – det er både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til anskaffelse af alarmsystemer og overvågning. Vi kører fra Lemvig, Struer, Holstebro. 

indbrud gennem vindue med koben

Det er derfor en væsentlig fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi hjælper med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. Flere alarmsystemer kan i dag styres via en app og det hjælper vi dig i gang med inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene?

På trods af at indbruddene er stærkt faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der kan hænge sammen med, at indbrudstyvene især opererer i tiden op til jul.

Indbrud-Lemvig, Struer, Holstebro

Antallet af indbrud er højest i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det væsentlig højere i de mørke måneder. Mørke er attraktivt for tyve, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at regne ud om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 97 83 65 00. Vi kører til områderne i og omkring Lemvig, Struer, Holstebro.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig tyvens foretrukne type af bolig, når det gælder indbrud. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til: risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Tyven kan ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk ved hjælp af flugtveje som f.eks. terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give en ekstra tryghed, at sætte en alarm til om natten, når man ligger og sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder denne mulighed – det kan både være sensorer, man aktiverer om natten og skalsikring af huset.

 

At skalsikre et hus betyder, at man får koblet kontakter på døre og vinduer og hvis disse kontakter bliver brudt, mens alarmen er til, så går den i gang.

 

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 97 83 65 00, så finder vi et tilbud til dig og din familie. Vores elektrikere kører fra Lemvig, Struer, Holstebro. 

Indbrud – og hvad så?

Når først et indbrud har fundet sted i et hjem, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit “kun” er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus 5 gange højere end i alle andre boliger.

Samtidig øges risikoen for indbrud hos nabohusene også.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen i jeres hjem, så kan vi hos Pinholt El-installationer ApS i Klinkby hjælpe jer.

Vi har erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Vi ved at der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, men det er altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det, da det handler meget om vinklerne og hvordan opsætningen af alarmen bliver foretaget.

Hos Pinholt El-installationer ApS kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 97 83 65 00.

smadret vindue
styr overvågning gennem app

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene ofte er nogle af de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være så nemt og lige til for dem at tilslutte og deaktivere alarmen. Af denne grund har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør enkelt for børnene selv kan slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du har valgt, kan man som forældre få en push-besked, når der sker aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra/til. Så ved du at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📞 97 83 65 00 eller på 📧 info@pinholt-elinstallationer.dk og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 13 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00