Engbjerg Kirke – og der blev (mere) lys..!

Kirken fik endnu en glorie – i våbenhuset

Engbjerg Kirke fra ca. år 1100 ligger på en bakketop mellem Harboøre og Lemvig med smuk udsigt over det gamle bakkede morænelandskab op til strandenge og små søer.

Engbjerg Kirke har i våbenhuset haft en klassisk PH5-lampe hængende, som desværre ikke ydede nok belysning. Man valgte derfor at rådføre sig ved Pinholt El-installationer ved Lemvig som naturligvis kunne tilbyde det nye og meget elegante bud på LED-belysning – et ringarmatur.

Har du en renoveringsopgave eller vil du høre mere om energibesparende LED-belysning? Kontakt Pinholt El-installationer på 📞 97 83 65 00 – vi er eksperter og har stor erfaring med montering af LED-belysning.

Når en kirke skal renoveres, skal det selvfølgelig gøres nænsomt, så renoveringen understøtter kirkens oprindelige ånd og udseende. For mange er det nok et modigt valg at investere i moderne LED-belysning, men med det italienske LED-ringarmatur som vi anbefalede, er både anvendelse og udtryk gået op i en højere enhed i Engbjerg Kirke.

 

LED-glorie i kirkerenovationer

Det ringarmatur, vi har monteret, bruges ved mange kirkerenovationer og giver en fantastisk belysning med et flot og moderne udtryk.

Selve lampen er forholdsvis billig og med LED-løsningen kan man forvente at spare på energien fremfor belysning med gamle og umoderne glødelamper. Når man valgte lige netop dette italienske LED-armatur, var det for at give den bedst mulige belysning og samtidig mest diskrete fremtoning i våbenhuset.

 

 

Engbjerg Kirke Lemvig

LED til private hjem, kontorer og virksomheder

Pinholt El-installationer monterer også LED-belysning i mange andre bygninger og både til private og erhverv.

Vi er medlemmer af TS-gruppen og har en eksklusivaftale på alle installationsopgaver af energibesparende DAMPA LED-paneler.

Har du en forespørgsel om LED-belysning, er du velkommen til at kontakte Pinholt El-installationer på 📞 97 83 65 00 – så hjælper vi dig med at undersøge, hvad du kan spare på at udskifte dine gamle lyskilder til LED.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 5 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00