Toshiba luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper fra Toshiba – montering i Lemvig, Thisted, Struer og Holstebro

Spar penge på varmeregningen med Toshiba varmepumpe

En Toshiba luft til vand varmepumpe kan give dig en høj besparelse på varmeregningen, mens du får en mærkbar forbedring af indeklimaet i din bolig. Udover det er du med til at mindske CO2-udledningen, når du vælger at installere en luft til vand varmepumpe som din varmeløsning i dit hus.

Hos Pinholt El-installationer har vi lang erfaring i at levere og montere Toshiba luft til vand varmepumper til private og erhverv i Lemvig, Struer, Holstebro og Thisted.

Kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk og få et uforpligtende tilbud på en Toshiba luft til vand varmepumpe, der passer bedst som din nye varmeløsning.

Fælles for Toshiba luft til vand varmepumper er driftsikkerhed, høj kvalitet og god funktionalitet. Toshibas varmepumper er alle testet til det nordiske klima. Med en Toshiba varmepumpe får du en professionel og moderne varmeløsning, der giver optimal opvarmning og evt. nedkøling af din bolig.

Toshiba varmepumpe vestjylland

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe består af 2 maskindele: En indedel og en udedel. Udedelen anvender energien fra udeluften. Derefter overføres det til indedelen som producerer varmt brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme.

Med Toshibas luft til vand varmepumper medfølger der en fjernbetjening, hvor du kan indstille og aflæse varmepumpens forskellige funktioner bla. timerkontrol, indstilling af rumopvarmning og brugsvand.

Toshibas varmepumper har den nyeste teknologi med en høj SCOP-værdi og leverer mere energi end den bruger i drift. Samtidig har varmepumpen et pænt, lyst design, der nemt kan placeres i de fleste boliger.

Har du spørgsmål om luft til vand varmepumper er du velkommen til at kontakte Pinholt El­installationer ApS på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk, så hjælper vi dig.

bedre indeklima Toshiba vestjylland

Få et perfekt indeklima

Et sundt indeklima kommer ikke af sig selv og du kan hjælpe det godt på vej med en Toshiba varmepumpe.

toshiba varmepump vestjylland

Mere varme med mindre energiforbrug

En Toshiba luft til vand varmepumpe kan installeres som totalløsning i de fleste huse, hvor du skal udskifte olie-, gas- eller pillefyr.

Toshiba varmepumper

Kontrol af systemet

Toshiba har indbygget egenkontrol, som sørger for at centralvarmen altid er optimeret ift temperaturen udenfor.

app-styring Toshiba varmepumpe vestjylland

Nem og enkel betjening

Toshibas luft til vand varmepumper er brugervenlige og kræver ikke daglig pasning eller kontrol. Du kan nemt regulere varmepumpen, da den er simpel og let at betjene.

Få et tilbud på en Toshiba varmepumpe

Prisen på din nye Toshiba luft til vand varmepumpe afhænger af hvor stor boligen er, hvilke funktioner varmepumpen skal have og hvilket forbrug du ønsker, den kan opfylde. Hos Pinholt El-installationer kan vi opsætte en skræddersyet varmeløsning til dig.

 

Bestil et årligt servicetjek – det er et lovkrav

Når du får installeret en Toshiba luft til vand varmepumpe, skal du ifølge loven have den efterset en gang årligt. En årlige serviceaftaler sikrer at din varmepumpe kører optimalt og leverer den ydelse, den bør levere. Tal med Pinholt El-installationer om en serviceaftale – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

 

 

Vil du vide mere om luft til vand varmepumper?

Du er velkommen til at spørge os om luft til vand varmepumper – vi er eksperter i installation af luft til vand varmepumper og har et professionelt team af KMO-uddannede installatører, som gerne kommer forbi dig og giver et tilbud på din nye luft til vand varmepumpe – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 8 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00