Luft vand varmepumper

Luft til vand varmepumper med installation i Lemvig, Struer, Holstebro og Thisted

Er du i gang med at bygge nyt hus eller skal du til at renovere din bolig? Kunne du tænke dig at investere i en CO2-venlig og billig opvarmningsløsning?

Hos Pinholt El-installationer ApS er vi eksperter i installation af luft til vand varmepumper fra Toshiba og Vaillant og vi monterer varmepumper i bla. Lemvig, Struer, Holstebro og Thisted.

Kontakt Pinholt El-­installationer på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk og få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Er dit svar ”ja!”, kan din nye energiløsning være en luft til vand varmepumpe fra Toshiba eller Vaillant, for her kan du både spare penge og samtidig nedsætte dit CO2-udslip.

En luft til vand varmepumpe er ideel, hvis du skal opvarme mindre og større huse og bygninger. En luft til vand varmepumpe er dyrere i indkøb og installation end en luft til luft varmepumpe, men til gengæld er den også mere effektiv og kan bruges som totalløsning. Kontakt os på 📞97 83 65 00 – vi er klar til at hjælpe dig med alt fra rådgivning til muligheder for montering.

Hvorfor er en luft til vand varmepumpe en god løsning?

Måske synes du at det kan være svært at finde ud af, hvilken varme-løsning der er den bedste for dit hus. Hos Pinholt El­-installationer er vi altid klar med rådgivning, fordi valg af energiløsning er en stor beslutning. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på installation af en luft til vand varmepumpe.

Her er nogle af de gode grunde til at vælge en luft til vand varmepumpe:

  • Billig i drift
  • CO2-venlig
  • Driftssikker og nem at betjene

 

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand består af en indedel og en udedel. Udedelen bruger energien fra udeluften og overfører dette til indedelen som producerer varmt brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme. Her er det vigtigt, at dit hus er godt isoleret, for at varmepumpens effekt udnyttes optimalt.

En luft til vand varmepumpe producerer mere end den bruger i drift og er derfor særdeles økonomisk.

 

Hvor meget støjer en luft til vand varmepumpe?

Det er meget individuelt, hvordan lyd opleves. En del kunder spørger os, hvor meget en varmepumpe støjer og vores generelle svar er, at den støjer mindre end en opvaskemaskine. Nogle varmepumper har en “Sleep-funktion” som om natten nedsætter støjen uden at det går ud over varmepumpens ydeevne.

Få svar på dine spørgsmål om luft til vand varmepumper – kontakt Pinholt El­installationer ApS på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk, så hjælper vi dig.

En luft til vand varmepumpe udnytter varmen i udeluften og anvender den til at opvarme boligen igennem radiatorer eller gulvarme samt brugsvandet. De fleste varmepumper leverer stadig varme – selv ned til -20°.

En luft til vand varmepumpe koster væsentlig mere end en luft til luft varmepumpe. Men så er prisen også inkl. moms, levering og montering. I drift er den på længere sigt billigere end olie- eller pillefyr. Varmepumpen vil oftest være betalt hjem indenfor 5-10 år.

Med en luft til vand varmepumpe får du bæredygtig og miljørigtig energi – økonomisk for klimaet og dig. Du har ikke brug for supplerende varmekilder, da en luft til vand varmepumpe er en totalløsning.

En luft til vand varmepumpe larmer generelt ikke mere end en opvaskemaskine, så du får en energiløsning med støjsvag drift.

Husk den årlige serviceaftale – det er et lovkrav

Når du vælger at installere en luft til vand varmepumpe, er det et lovkrav at du får den efterset en gang årligt. Pinholt El-installationer tilbyder årlige serviceaftaler, som sikrer at din varmepumpe kører optimalt og leverer den ydelse, den bør levere. Tal med os om en serviceaftale – det koster ikke noget at få et tilbud!

 

Rådgivning og vejledning om luft til vand varmepumper

Hos Pinholt El-installationer ApS er vi eksperter i installation af luft til vand varmepumper og du er velkommen til at få rådgivning af en af vores KMO-uddannede installatører.

Vi monterer varmepumper i bla. Lemvig, Struer, Holstebro og Thisted og kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft til vand varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 2 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00