Vaillant luft til vand varmepumper

Vaillant luft til vand varmepumper – professionel montering i Lemvig, Struer og Holstebro

Med en Vaillant luft til vand varmepumpe er der stort fokus på intelligente varmeløsninger.

Pinholt El-installationer ApS monterer Vaillant luft til vand varmepumper i Lemvig, Struer, Holstebro og Thisted – både til private og erhverv.

Få rådgivning om, hvilken Vaillant luft til vand varmepumpe, der er mest optimal til dit behov – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk .

 

Vaillant – fokus på banebrydende varmeløsninger

Vaillant er en af Europas førende producenter af varmeløsninger, og har siden 1961 været på det danske marked. Leder du efter en totalløsning der er både miljøvenlig og energibesparende, bør du overveje at installere en Vaillant luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er ideel til modernisering af eksisterende varmeinstallationer, fordi de ikke kræver eftermontering eller separate områder. Med en Vaillant luft til vand varmepumpe handler det om effektivitet – at kunne producere varme på en effektiv måde, så du kan spare mest muligt på din varmeregning.

Vaillant varmepumper er optimale til det nordiske klima, hvor den tilpasser sig skiftende vintertemperaturer og varmebehov.

 

vaillant varmepumpe vestjylland

Sådan virker en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Varmepumpen anvender energien fra udeluften til at producere varmt brugsvand, gulvvarme og/eller radiatorvarme.

Vaillant vil gerne vise vejen til en grønnere fremtid. De udvikler og producerer luft til vand varmepumper, som lever op til fremtidens krav om en energieffektiv og støjsvag drift. Med en luft til vand varmepumpe fra Vaillant får du nu mulighed for at bruge naturens miljøvenlige og gratis energi-ressourcer til opvarmning af varmt brugsvand og varme i din bolig.

Har du spørgsmål om Vaillant luft til vand varmepumper, skal du bare kontakte Pinholt El­installationer ApS på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk, så hjælper vi dig til en energieffektiv varmeløsning.

vaillant varmepumpe installation vestjylland

Bæredygtigt valg

Invester i en ren fremtid med en Vaillant luft til vand varmepumpe, som har et lille CO2-fodaftryk.

vaillant støjsvag varmepumpe vestjylland

Støjsvag udedel

En af markedets mest effektive og lydsvage varmeløsninger – takket være det innovative Sound Safe System.

vaillant effektiv varmepumpe vestjylland

Hårdføre varmepumper

Vaillant er kendt for ekstremt effektive og holdbare varmepumper, der er oplagte at bruge i private hjem og i erhvervsbygninger som opvarmningskilde.

app-styring Toshiba varmepumpe vestjylland

Høj brugervenlighed

Vaillant luft til vand varmepumpe kan styres gennem en app til din tablet eller smartphone.

Få et tilbud på en Vaillant varmepumpe

Varmepumper fra Vaillant går igennem omfattende drifts- og kvalitetstests før lancering på markedet. Det er for at sikre, at varmepumperne fungerer pålideligt i det nordiske klima. Luft til vand varmepumper fra Vaillant giver dig behagelige rum- og vandtemperaturer i din bolig hele året rundt.

 
Derfor skal du vælge en Vaillant luft til vand varmepumpe
  • Høj energiydelse
  • Overskuelig tilbagebetalingsperiode
  • Nem at installere og næsten vedligeholdelsesfri
  • Støjsvag varmepumpe

Hos Pinholt El-installationer opsætter vi gerne en skræddersyet varmeløsning til dig – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

 

Bestil et årligt servicetjek – det er et lovkrav

Efter installation af din nye Vaillant luft til vand varmepumpe, er det et lovkrav at du binder dig til en serviceaftale. Den skal sikre at din varmepumpe kører effektivt og leverer den forventede ydelse.

Få et tilbud på en serviceaftale – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

 

 

Vil du vide mere om Vaillant luft til vand varmepumper?

Få mere at vide om Vaillant luft til vand varmepumper – vi er uddannede KMO-montører og har mange års erfaring i installation af Vaillant luft til vand varmepumper. Vi kan evt. komme forbi dig og giver et tilbud på din nye Vaillant luft til vand varmepumpe – kontakt os på 📞97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 13 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00