Specifikke og komplicerede el-installationer løses i Lemvig, Struer og Holstebro

Tag Pinholt El-installationer med på råd, når du skal have specielle el-opgaver udført.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på din specialopgave 📞 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk – vi har base i Lemvig og løser opgaver for kunder i Struer, Holstebro og det meste af Vestjylland.

Vi har gjort os til eksperter i en række specifikke områder inden for el-installationer og installationsopgaver, der kræver specialviden og mange års erfaring. En specialviden, som vi hver dag arbejder målrettet på at udvikle. Til glæde for dig og vores andre kunder.

 

Specialiserede el-opgaver som vi udfører

Hvis du har en specialopgave, er du velkommen til at kontakte os på 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk – vi kører fra Lemvig til store dele af Vest og Midtjylland.

Pinholt El-installationer har bred erfaring med el-opgaver på specialiserede områder som fx

 

El-installatører med specialkompetencer over hele landet

Ved at samarbejde med os får du ikke alene adgang til en lokalt forankret el-installatør med special-kompetencer. Du får samtidig adgang til et landsdækkende netværk af el-installatører. I vores afdelinger over hele landet har vi nemlig el-installatører, som er specialister inden for forskellige områder. Så vi har mange kollegaer at trække på, hvis opgaven kræver det.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 15 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00