Varmepumper med montering i Lemvig, Struer og Holstebro

Spar penge pĂĄ varmeregningen, reducer Co2-udslippet og fĂĄ et sundere indeklima med en varmepumpe

Varmepumper er blevet meget populære over de seneste år, og det er der mange gode grunde til. Hvis du overvejer at investere i et nyt varmeanlæg til boligen, sommerhuset eller til virksomheden, er det fornuftigt både for din økonomi og miljøet at skifte til en varmepumpe.

Hos Pinholt El-installationer ved Lemvig er vores montører bĂĄde KMO-godkendte og VE-godkendte. Dermed er vi specialister i rĂĄdgivning og installation af varmepumper og vi har altid gode tilbud pĂĄ varmepumper med montering – uanset om det drejer sig om luft/luft, luft/vand varmepumper eller jordvarmepumper.

Kontakt os på 📞 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk så rådgiver vi dig om valg af varmepumper og finder den løsning, der passer til dine behov.

varmepumper Lemvig, struer, holstebro

Fordele ved en varmepumper

Uanset om varmepumpen skal monteres i det private hjem, sommerhuset, virksomheden eller butikken, sĂĄ er der rigtig mange fordele:

 • Du kan spare op til 75% pĂĄ din varmeregning (afhængigt af din nuværende varmekilde)
 • Indeklimaet forbedres væsentligt (bl.a. med luftrensnings- og partikelfiltre)
 • Du er med til at reducere anvendelsen af fossile brændsler og dermed CO2-udslippet
 • Med lette og ukomplicerede indstillinger, slipper du for konstante justeringer af varmeforbrug og temperatur
 • Du kan styre de fleste varmepumper med din mobil eller fra computeren (apps)
24 timers drift varmepumpe lemvig
Driftssikker og i brug 24/7 hele ĂĄret
toshiba varmepumpe Vestjylland
Opvarmer og nedkøler til behagelig temperatur
støjsvag drift varmepumpe lemvig
Støjsvag drift
miljøvenlig varmepumpe lemvig
Miljøvenlig energikilde

Autoriseret rådgivning omkring valg af pumpeløsning giver tryghed

Vi vil sikre, at du får den mest optimale varmepumpeløsning, derfor er vores rådgivere autoriserede og altid opdaterede omkring nye tiltag, når det gælder varmepumper. Der er rigtig mange forskellige producenter og især funktioner, som kan være en jungle for en ufaglært at finde rundt i. Derfor er det letteste for dig, at tage en snak med vores rådgivere, som ud fra dine ønsker, hurtigt vil udarbejde et godt tilbud på den helt rigtige varmepumpe. Vi leverer og monterer varmepumper i Lemvig, Struer og Holstebro.

Kontakt os pĂĄ đź“ž 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk sĂĄ rĂĄdgiver vi dig om valg af varmepumper eller finder en varmepumpe, der passer til dit behov.

 

Vi assisterer dig hele vejen med:

 • Vejledning – sĂĄ du fĂĄr den pumpeløsning, der matcher dine behov
 • Autoriseret montering og installation af varmepumpen
 • Serviceaftale (hvis du ønsker det)
 • Energitilskud – vi kan søge for dig (husk at du/vi skal søge, inden vi installerer varmepumpen)

 

Luft til luft eller luft til vand varmepumpe – hvad er forskellen?

Det er egentlig simpelt nok at svare pĂĄ; forskellen pĂĄ en luft til luft varmepumpe og en luft til vand er, at den ene sender varm luft ind i bygningen, og den anden sender varme ind i radiatorsystemet (som jo indeholder vand).

Hvilken pumpe er så den bedste? Det kommer an på flere ting, men der er ingen tvivl om, at luft til luft varmepumpen er den mest populære til alt fra parcelhuse til sommerhuse og små og mellemstore virksomheder.

Kon 97 83 65 00 eller info@pinhol.dk så rådgiver vi dig om valg af varmepumper eller finder en 

 

Lad os se lidt pĂĄ de 2 pumpetyper:

luft-til-luft varmepumpe Lemvig
Luft luft varmepumpe

Luft til luft varmepumpen er som nævnt den mest solgte. Det er bl.a. fordi det er den billigste pumpetype – bĂĄde i forhold til selve varmepumpen og installationen, som oftest kun tager et par timer.

Den skal ikke sluttes til vandsystemet, og fungerer derfor ikke gennem radiatorerne, men er en varmekilde i sig selv. Den henter luften udefra og sender varm luft indenfor.

Den bruges gerne som supplement til andre varmekilder, men kan sagtens klare det på egen hånd (alt efter bygningens ruminddeling og størrelsen på pumpen). Prisen vil afhænge af ønske til funktioner og behov, men ligger gerne fra 8.000 kr. og opefter.

Investeringen er som regel tjent pĂĄ et par ĂĄr, for der kan være op til 75% at hente pĂĄ varmeregningen – og det er en del for de fleste.

Hvor monteres luft til luft pumpen?

Vores montører installerer udedelen mindst 15 cm fra jorden og omkring 10 cm fra den yderste mur. Og så skal udedelen placeres, så intet kommer i vejen for lufttilførslen.

Indedelen plejer vi at installere i boligens/bygningens største rum (privat er det oftest stuen), for at sikre den bedste varmefordeling til de tilstødende rum. Indedelen monteres altid over udedelens niveau, men ellers er der ingen indretningsbegrænsninger, så du vælger selv, hvor lavt eller højt vi skal montere den.

 

Luft vand varmepumpe lemvig
Luft vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er mere effektiv end en luft luft pumpe, men den er også dyrere. Vores montører kobler denne pumpetype til dit eksisterende radiatorsystem (og gulvvarme), og så sendes varmen rundt, som du er vant til.

Den er 100% energieffektiv, og kan uden problemer opvarme større huse og bygninger.

En luft til vand varmepumpe med installation og tilslutning har en pris fra ca. 100.000 kr. og denne installation er efter lovgivningen pĂĄkrævet en autoriseret kølemontør – og det finder du hos os.

De mest energibesparende varmekilder pĂĄ markedet

Varmepumper er det sikre valg, hvis du ønsker en stærkt reduceret varmeregning. Deres effektivitet skyldes bl.a. at de bruger naturlig energi – her er det luften de bruger, men med f.eks. et jordvarmeanlæg (som vi ogsĂĄ kan installere), er det jordens varme der anvendes.

Godt nok bruger de strøm, men med et højt SCOP-tal er de meget billige i drift, og stadig yderst skånsom for miljøet.

SCOP-tal/værdi

Seasonal Coefficient of Performance = SCOP. SCOP-tallet (værdien) angiver hvor effektiv og miljøvenlig en varmepumpe er. Jo højere tallet er, jo bedre. Vi monterer og installerer kun de allerbedste og mest energieffektive pumper på markedet.

 

Vi har leverandøraftaler med de største varmepumpe-producenter i Danmark

 • Panasonic
 • Bosch
 • LG
 • Daikin
 • TOSHIBA
 • VAILLANT

Det er din garanti for kvalitetshåndværk og innovative og intelligente løsninger til ethvert behov.

Scop værdi varmepumpe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en varmepumpe-løsning

StĂĄr du med en masse spørgsmĂĄl, eller er du helt afklaret med dine behov eller muligheder, sĂĄ tag kontakt – vi garanterer konkurrencedygtige priser, professionel rĂĄdgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vores montører kører ud fra Lemvig, og servicerer hele omegnen. Det koster dig ingenting at indhente et tilbud – uanset om det drejer sig om en varmepumpe til den private bolig, sommerhuset eller virksomheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 7 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00