Varmepumper –  få et tilbud med installation – Lemvig og omegn

Varmepumper er blevet meget populære over de seneste år, og det er der rigtig mange grunde til. Her hos Pinholt El-installationer ApS ved Lemvig tilbyder vi altid gode tilbud på varmepumper – uanset om det drejer sig om luft/luft, luft/vand varmepumper eller jordvarmepumper.

Vi er selvfølgelig også behjælpelige med reparation eller service.

Her hos Pinholt El-installationer er vores KMO godkendte montører, specialister i rådgivning og installation af varmepumper.

Kontakt os i dag på 97 83 65 00 eller skriv til os på info@pinholt-elinstallationer.dk.

Varmepumper installeres af aut. KMO montør

Vores erfarne og autoriserede KMO-montører tilbyder rådgivning og installation af varmepumper for både private og virksomheder. Vi sætter en ære i, at vores kunder får den helt rigtige løsning til de individuelle behov og ønsker.

Vi servicerer et stort område ud fra Lemvig og kører gerne til eksempelvis Struer og Thyborøn.

 

Fordele ved en varmepumpe som opvarmningskilde

Uanset om varmepumpen skal monteres i det private hjem, sommerhuset, virksomheden eller butikken, så er der rigtig mange fordele:

 • Du sparer op til 75% på din varmeregning (afhængigt af din nuværende varmekilde)
 • Indeklimaet forbedres væsentligt (bl.a. med luftrensnings- og partikelfiltre)
 • Du er med til at reducere anvendelsen af fossile brændsler og dermed CO2-udslippet
 • Med lette og ukomplicerede indstillinger, slipper du for konstante justeringer af varmeforbrug og temperatur
 • Du kan styre de fleste varmepumper med din mobil eller fra computeren (apps)

Autoriseret rådgivning omkring valg af pumpeløsning giver tryghed

Vi vil sikre, at du får den mest optimale varmepumpeløsning, derfor er vores rådgivere autoriserede og altid opdaterede omkring nye tiltag, når det gælder varmepumper. Der er rigtig mange forskellige producenter og især funktioner, som kan være en jungle for en ufaglært at finde rundt i. Derfor er det letteste for dig, at tage en snak med vores rådgivere, som ud fra dine ønsker, hurtigt vil udarbejde et godt tilbud på den helt rigtige varmepumpe.

 

Vi assisterer dig hele vejen med:

 • Vejledning – så du får den pumpeløsning, der matcher dine behov
 • Autoriseret montering og installation af varmepumpen
 • Serviceaftale (hvis du ønsker det)
 • Energitilskud og / eller håndværkerfradrag – vi kan søge for dig (husk at du/vi skal søge, inden vi installerer varmepumpen)

 

 

Luft til luft eller luft til vand varmepumpe – hvad er forskellen?

Det er egentlig simpelt nok at svare på; forskellen på en luft til luft varmepumpe og en luft til vand er, at den ene sender varm luft ind i bygningen, og den anden sender varme ind i radiatorsystemet (som jo indeholder vand).

Hvilken pumpe er så den bedste? Det kommer an på flere ting, men der er ingen tvivl om, at luft til luft varmepumpen er den mest populære til alt fra parcelhuse til sommerhuse og små og mellemstore virksomheder.

 

Lad os se lidt på de 2 pumpetyper:

Luft luft varmepumpe

Luft til luft-pumpen er som nævnt den mest solgte. Det er bl.a. fordi det er den billigste pumpetype – både i forhold til selve varmepumpen og installationen, som oftest kun tager et par timer.

Den skal ikke sluttes til vandsystemet, og fungerer derfor ikke gennem radiatorerne, men er en varmekilde i sig selv. Den henter luften udefra og sender varm luft indenfor.

Den bruges gerne som supplement til andre varmekilder, men kan sagtens klare det på egen hånd (alt efter bygningens ruminddeling og størrelsen på pumpen).

Prisen vil afhænge af ønske til funktioner og behov, men ligger gerne fra 8.000 kr. og opefter.

Investeringen er som regel tjent på et par år, for der kan være op til 75% at hente på varmeregningen – og det er en del for de fleste.

 

Hvor monteres luft til luft pumpen?

Vores montører installerer udedelen mindst 15 cm fra jorden og omkring 10 cm fra den yderste mur. Og så skal udedelen placeres, så intet kommer i vejen for lufttilførslen.

Indedelen plejer vi at installere i boligens/bygningens største rum (privat er det oftest stuen), for at sikre den bedste varmefordeling til de tilstødende rum. Indedelen monteres altid over udedelens niveau, men ellers er der ingen indretningsbegrænsninger, så du vælger selv, hvor lavt eller højt vi skal montere den.

Luft vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er mere effektiv end en luft luft pumpe, men den er også lidt dyrere. Vores montører kobler denne pumpetype til dit eksisterende radiatorsystem (og gulvvarme), og så sendes varmen rundt, som du er vant til.

Den er 100% energieffektiv, og kan uden problemer opvarme større huse og bygninger.

En luft til vand varmepumpe med installation og tilslutning har en pris fra ca. 100.000 kr. og denne installation er efter lovgivningen påkrævet en autoriseret kølemontør – og det finder du hos os.

De mest energibesparende varmekilder på markedet

Varmepumper er det sikre valg, hvis du ønsker en stærkt reduceret varmeregning. Deres effektivitet skyldes bl.a. at de bruger naturlig energi – her er det luften de bruger, men med f.eks. et jordvarmeanlæg (som vi også kan installere), er det jordens varme der anvendes.

Godt nok bruger de strøm, men med et højt SCOP-tal er de meget billige i drift, og stadig yderst skånsom for miljøet.

SCOP-tal og værdi

Seasonal Coefficient of Performance = SCOP.

SCOP-tallet (værdien) angiver hvor effektiv og miljøvenlig en varmepumpe er. Jo højere tallet er, jo bedre.

Vi monterer og installerer kun de allerbedste og mest energieffektive pumper på markedet.

 

Vi har leverandøraftaler med de største varmepumpeproducenter i Danmark

Eksempelvis:
 • Panasonic
 • Bosch
 • LG
 • Daikin
 • TOSHIBA
 • VAILLANT

Det er din garanti for kvalitetshåndværk og innovative og intelligente løsninger til ethvert behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en varmepumpe-løsning

Står du med en masse spørgsmål, eller er du helt afklaret med dine behov eller muligheder, så tag kontakt – vi garanterer konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og autoriseret installation af alle typer af varmepumper.

Vores montører kører ud fra Lemvig, og servicerer hele omegnen. Det koster dig ingenting at indhente et tilbud – uanset om det drejer sig om en varmepumpe til den private bolig, sommerhuset eller virksomheden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 10 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00