Charge Amps Lemvig – Nemt og billigt

Det skal være nemt og billigt at udskifte din benzin- eller dieselbil til en miljøvenlig el-bil.

Forestil dig, at du oplader elbilen hjemme eller i sommerhuset og ikke skal ud og lede efter opladningsmulighed – det lyder smart, ikke?

Kontakt Pinholt El-installationer i Lemvig ☎️  97 83 65 00 så finder vi en løsning der passer til dig. Vi har el­-installationsfirma i Lemvig og løser opgaver for en bred kundekreds i Struer, Holstebro, Hurup og Thisted.

Din lokale elektriker Pinholt El-installationer ApS i Lemvig er specialister i at levere og montere ladestandere til elbiler både i hjemmet og i sommerhuset men også i virksomheder og boligforeninger – steder hvor der er mange brugere, som opholder sig længe på stedet.

Som aut. el-installatører trækker vi den korrekte strøm, der er behov for til installation af din nye ladestander – fra din indkørsel/garage eller ved dit sommerhus. En elbil har et batteri af en vis størrelse som gør, at en opladning kan tage flere timer, før batteriet fuldt opladet. Derfor kan du som udgangspunkt ikke bruge de almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter, da de ikke er bygget til den slags belastning over længere tid.

 

Ladestander elbil Lemvig

To elegante ladestandere at vælge imellem

Vi arbejder sammen med firmaet Charge Amps som tilbyder to elegante og brugervenlige ladestandere. Charge Amps’ vision er at designe innovative og brugervenlige ladestandere, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

Charge Amps HALO Wallbox med et opladerstik, som er ideel til det lille behov med en elbil i hjemmet eller sommerhuset

Charge Amps AURA med to opladerstik – her har du fx mulighed for at dele ladestander med en nabo eller montere ladestanderen i virksomheden og boligforeningen

Oplad elbilen når det er billigst

Med Charge Amps HALO eller Charge Amps AURAs smarte og innovative software kan du oplade din elbil, når elprisen er lavest eller er mest miljøvenlig. Og du kan samtidig holde øje med dit forbrug i den tilhørende cloud-løsning.

 

Få et godt tilbud af os

Pinholt El-installationer i Lemvig rådgiver dig inden du køber en ladestander til din elbil. Sammen finder vi ud af, hvor stort dit behov for opladning er og hvor ladestanderen skal placeres.

Vi monterer din nye ladestander i Lemvig og omegn. Vi hjælper dig med at forstå og anvende ladestanderen, så du er helt tryg ved at bruge den, når vi kører igen. Skulle der opstå problemer, kan du altid kontakte os igen – vi rykker ud når behovet er der.

Vi kan også hjælpe dig uanset, hvor du har købt ladestanderen henne. Mange får en ladestander med i elbil-købet, så kontakt os på ☎️ 97 83 65 00, så kommer vi også og monterer denne i Lemvig og omegn.

Ladestandere til mindre virksomheder i Lemvig

Det er vigtigt at kunne oplade sin elbil de steder, hvor man opholder sig mange timer ad gangen fx. i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er en god service at virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere at kunne oplade elbilen på arbejdspladsen.

Afhængig af virksomhedens størrelse kan man enten få monteret Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA hver for sig eller sammen.

Uanset hvad behovet er – så kontakt os til en uforpligtende snak om den bedste løsning til din virksomhed ☎️ 97 83 65 00

 

Ladestandere til boligforeningen og boligselskabet i Lemvig

Hos Pinholt El-installationer i Lemvig har vi specialiseret os i opsætning og montering af ladestandere til boligselskaber og boligforeninger. Når  boligforeninger bestemmer sig for at opsætte ladestandere til sine lejere kan det give nogle udfordringer ifht  at finde et passende sted til opsætning og at kunne foretage nøjagtig afregning af strøm for beboerne.

Pinholt El-installationer hjælper jer med at finde den bedste løsning til netop din boligforening – uanset om du er beboer eller udlejer.

Med de ladestandere, vi tilbyder, kan I låse ladestanderen til de enkelte brugere og se, hvor meget strøm, den enkelte bruger. Modellen Charge Amps AURA har to stik, så man kan oplade to biler på en gang.

HALO ladestander lemvig

Charge Amps HALO Wallbox – ladestanderen til hjemmet eller i sommerhuset

Charge Amps HALO er vores mindste ladestation, som passer godt til hjemmet og sommerhuset. Charge Amps HALO Wallbox er en smart, innovativ og holdbar ladestander, der giver dig et godt overblik og fuld kontrol over opladningen. Ved hjælp af den indbyggede software kan du kan time ladestanderen, så du oplader når elprisen er lavest eller når elektriciteten er mest ”grøn”.

 
Charge Amps HALO Wallbox
 • Stabil EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via cloud-løsning
 • Smart timersystem
 • Låsefunktion så uvedkommende ikke kan oplade
 • Produceret i genbrugt aluminium
AURA ladestander lemvig

Charge Amps AURA – ladestanderen til arbejdspladsen eller boligforeningen

Charge Amps AURA er den ideelle ladestation til  virksomheden eller i boligselskabet. Med sine to opladningsstik kan AURA oplade op til 22 kW på hvert stik samtidig og stikkene kan indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig ifht installationen. Charge Amps AURA kan selvfølgelig også installeres i hjemmet og fx deles mellem to naboer enten i sommerhuset eller på villavejen.

De to stikkontakter er belastningsafbalanceret og monteres som en del af et større system med flere Charge Amps HALO eller Charge Amps AURA enheder. Charge Amps AURA har et kommunikationssystem, som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, – en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

 
Charge Amps AURA ladestander
 • Høj klassificering (IK 10)
 • 2 stk type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning
 • Alle sikkerhedsfunktioner integreres direkte i enheden

Pinholt El-installationer leverer og monterer din nye ladestander – du skal bare tage stilling til opladningsbehovet; er der én, to eller flere elbiler, der skal kunne oplade på samme tid? Og har du andre bekymringer eller overvejelser om ladestandere, rådgiver vi dig til at vælge den løsning, der er bedst for dig. Mange stiller fx sig selv spørgsmål om, hvor dyrt det er at oplade sin elbil og om det kan betale sig at installere en ladestander.

Kontakt os på ☎ 97 83 65 00 og få et tilbud for levering og montering af din nye ladestander – det kan betale sig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 6 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00