Få et bedre indeklima – og en mindre varmeregning

Lad os give dig løsningen på hvordan. Det starter med en snak om luftkvalitet.

Vi opholder os ca. 90% af livet indenfor. Derfor er behagelige temperaturer og en optimal luftkvalitet vigtigt for vores helbred og komfort – hvad end du er derhjemme eller på arbejdspladsen.

 

Et sundt indeklima i hjemmet

Nogle gange er det nok at åbne vinduerne og lufte ud – gerne flere gange dagligt. Men det er ikke altid muligt. Heller ikke altid nok. Hvis du har problemer med dit indeklima, kan det være, du har bruge for ekstra udsugning, et klimaanlæg (varmepumpe) eller en affugter? Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning til dit indeklima.

 

Optimalt indeklima på arbejdspladsen

Den hyppigste årsag til indeklima-problemer på arbejdspladsen er computere, der afgiver varme. Den varme computerne afgiver, forringer luftkvaliteten, som igen forringer medarbejdernes effektivitet.

Derfor betaler det sig at investere i indeklimaet – for eksempel i et klimaanlæg, mere ventilation og måske i en automatisk løsning, der skifter luften ud regelmæssigt.

 

Eksperter i indeklimaløsninger

Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger til både private, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til komplette indeklimaløsninger – uanset om løsningen skal være intelligent eller ej.

 

Aircondition (aircon)

Er aircondition løsningen, der kan give et bedre indeklima? Vi hjælper gerne med montage, service og reparation af alle former for aircondition-anlæg. Vi har erfaring med aircondition til de fleste områder – både til butikker, supermarkeder, restauranter, institutioner, hospitaler, kontorer og private hjem.

 

Varmepumper

En varmepumpe kan være med til at give et mærkbart bedre indeklima. Da den har en indbygget luftrensefunktion, som renser og tilfører frisk luft i rummet. Samtidig kan en varmepumpe sørge for stabile temperaturer – uanset vejret udenfor.

Vi hjælper med at finde den varmepumpe, der er mest optimal for dit indeklima. Vi rådgiver, monterer og servicerer også gerne varmepumpen.

 

Optimer dit indeklima og reducer dit energiforbrug

For os handler indeklimaløsninger om velbefindende – men også om god økonomi. Vi har mange løsninger bag os, som både har resulteret i bedre indeklimaer og besparelser på udgifterne til el og varme.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 7 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00