Elevatorservice i Vest- og Midtjylland

Service og eftersyn af elevator i hele Danmark.

Hos Pinholt El-installationer ApS står vi klar til at finde den rette elevator løsning til dig – kontakt os på 📞 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk  – vi med elevatorer i hele Danmark.

Vi mange års erfaring og ekspertise i elevatorer. Faktisk har vi så mange år på bagen, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilken elevator det handler om. Vi har kompetencer inden for alle elevatorfabrikater.

Vi tilbyder kun de bedste og mest fordelagtige vedligeholdelses- og serviceløsninger til elevatorer. Vi sørger for at holde dine elevatorer i optimal stand, så de kører i overensstemmelse med de gældende sikkerheds- og lovkrav.

Elevator-lemvig
Elevator service

Få driftsikkerhed og et minimum af driftsforstyrrelser

Alle typer af elevatoropgaver er interessante for os. Og vi kan hjælpe med alt fra totalentreprise med ny-montage til indgåelse af faste serviceaftaler. Vi garanterer dig både driftsikkerhed mange år ud i fremtiden og minimering af driftsforstyrrelser.

Vi laver en skræddersyet serviceløsning til hver enkelt kunde. Du bestemmer naturligvis selv hvilket serviceniveau, du har behov for, hvis du eksempelvis primært ønsker at overholde lovkravene, eller hvis du ønsker en mere udtømmende servicepakke med eksempelvis forebyggende service – når driftssikkerheden er afgørende i virksomheden.

Kontakt os på 📞 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk – så finder vi en skræddersyet serviceløsning til dig.

Serviceaftale på elevator – hvorfor er det en god ide?

Hvis du gerne vil undgå uforudsete elevatorproblemer, så bør du overveje en serviceaftale. Det kan eksempelvis forårsage helt eller delvist produktionsstop og dermed have store økonomiske konsekvenser, hvis en service- eller fragtelevator går i stå.

Dertil er det selvfølgelig vigtigt og lovpligtigt, at dine elevatorer overholder sikkerhedskravene, og med en serviceaftale kommer du problemerne i forkøbet, og kan helt undgå dem.

 

Fordele ved at vælge Pinholt El-installationer ApS til elevatorservice, reparationer eller renovering:

Ved at vælge os som din servicepartner, er du sikret erfarne folk med stor viden, der er opnået gennem mange års arbejde med elevatorer og lifte. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi er fleksible, hvis reparationen eksempelvis skal udføres uden for normal åbningstid eller ved hasteopgaver.

Vi arbejder på elevatorer i hele Danmark, så uanset hvor store og hvor mange elevatorer du ønsker, så ring og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på 📞 97 83 65 00 eller info@pinholt-elinstallationer.dk – så finder vi den rette elevator løsning til dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 9 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00