Elektriker og el-installatør i Lemvig, Struer og Holstebro

Pinholt El­-installationer er en familieejet elektriker virksomhed beliggende i Lemvig nær Struer og Holstebro. Pinholt El­-installationer blev etableret i 1938 af Find Pinholt, og som 3. generation driver Claus Pinholt nu elektriker firmaet som en moderne el-­installations virksomhed.

Mangler du en elektriker eller autoriseret el-installatør i Vestjylland, der løser alle el-opgaver store som små? Pinholt El­-installationer i Lemvig har kunder i hele Vestjylland og Struer eller Holstebro – så kontakt os på ☎️ 97 83 65 00  eller info@pinholt-elinstallationer.dk – vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dit behov uanset om det er privat i dit hjem eller i din virksomhed eller offentlige institutioner.

Som elektriker virksomhed har vi løbende udvidet vores ekspertise og kundekreds i Lemvig, Struer og Holstebro. Vi tilbyder i dag en bred vifte af gode løsninger på store og små el-­installationer til kunder i store dele af Vest og Midtjylland.

Elektriker Lemvig, Struer og Holstebro

Lokal forankret elektriker

Som elektriker i Pinholt El­-installationer i Lemvig er vi stærke på alt fra små el­-installationer til store ny-­ og tilbygninger. Vores elektrikere er dygtige, ansvarsfulde og stabile folk, som hver især råder over en række kompetencer, der tilsammen gør virksomheden i stand til at løse enhver opgave.

Ud over som elektriker at kunne tilbyde gode løsninger på alt inden for el­-installation, løser vi mange opgaver inden for energioptimering, data og kommunikation, sikring og overvågning, styring og automation samt special­-installationer som f.eks. termografering, elevator og vandbehandling. Vi udvider løbende vores ekspertise, og vores 12 specialuddannede elektrikere betjener kundekredsen døgnet rundt i Lemvig, Struer og Holstebro.

Du er velkommen til at kontakte os på ☎️ 97 83 65 00, vi står altid klar til at rådgive og komme med et uforpligtende tilbud til dig. Skulle du sige ja, så planlægger vi udførelsen så det passer dig eller din virksomhed. Vores elektrikere kører i Lemvig, Struer og Holstebro, også hvis du skulle stå med et akut problem søndag aften.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 14 =

Find os

Thyborønvej 8, Klinkby
7620 Lemvig
CVR: 2723 5395
info@pinholt-elinstallationer.dk

Tlf.: 97 83 65 00